Mobila din lemn masiv pentru birou

Postat de : Stefan L. / Pe data : 23/03/2020
Mobila din lemn masiv pentru birou

Cumparand mobila din lemn masiv pentru biroul tau, poti fi sigur de aspectul sau, deoarece mobilierul din lemn natural masiv, este mereu la moda. 

Lemnul masiv in sine este un material scump, deoarece producatorul trebuie sa aleaga placile perfecte, fara aschii si goluri pentru a realiza un birou, iar pretul acestuia poate depinde si de tipul de lemn utilizat. 

Asadar, de exemplu, pinul sau mesteacanul sunt considerate cele mai accesibile, iar cel mai scump este mahonul. Desigur, lemnul masiv poate fi stejar sau nuc, culoarea biroului schimbandu-si structura si modelul.


Mobila de birou durabila


Mobila de birou din lemn masiv este un clasic durabil in proiectarea unui spatiu de birou. La producerea de astfel de mobilier se foloseste stejar, arin, pin, fag si diverse tipuri de lemn nobil. 

Tehnologia moderna permite utilizarea unei varietati de efecte artificiale care modifica culoarea lemnului, cum ar fi efectul de imbatranire. 

Poti cumpara mobila pentru un biroul si alte piese de mobilier din materiale de inalta calitate, din magazinul online Mobila Capitol, care are sediul in Iasi. 

Materialul natural pentru producerea de mobila de birou este clasic si prestigios, natural, cu aspect frumos si structura lemnului frumoasa, durabil, prietenos cu mediul.


Caracteristicile speciilor de lemn masiv pentru mobila de birou


Pin. Culoarea este rosie galbui sau galben pal, materialul nu este greu si este usor de prelucrat. 

Un astfel de lemn este ieftin, ecologic, cald la atingere. Dar, in acelasi timp, nu arata prestigios, este fragil, se micsoreaza si isi poate pierde rapid aspectul.


Stejar. Arborele este foarte solid si puternic, culoarea este galben-maronie cu straturi anuale vizibile. 

Mobila de birou realizata din stejar este excelenta, este durabila si respectabila. Textura materialului cu striatii pronuntate se intuneca in timp. 

Un astfel de material natural este destul de intunecat, dar acest lucru poate fi corectat prin aplicarea lacurilor.


Zada. Matricea este de culoare rosiatica, usoara, dar durabila. Mai greu decat stejarul, rezista remarcabil la influenta atat a apei, cat si a aerului. 

Zada este procesata foarte bine si fara probleme, aproape fara deformare, dar textura sa nu este atat de interesanta.


Fag. Mobilierul de birou realizat din fag roz deschis, este o alternativa buna la stejarul scump si are, de asemenea, rezistenta ridicata. 

Gama este caracterizata de o textura frumoasa si usoara, iar mobilierul de fag arata moale si cald.


Frasin. Flexibil si plastic, aceasta gama permite realizarea mobilei de birou frumoasa si bine lustruita. 

Culoarea poate varia de la roz deschis la maro inchis. 

Textura cenusie se manifesta remarcabil atunci cand designul este realizat in forme stricte si nobile, conferindu-i o nora de lux atractiva.


Cires. Textura frumoasa a lemnului de cires este folosita pentru birourile cu elemente sculptate, forme rotunjite si ornamente originale. 


Mahon. Culoarea este rosu zmeura sau rosu maro, cu striatii proeminente. 

Umbra calda rosiatica a mobilierului de birou din lemn de mahon solid, este uneori asociata cu incalzirea focului si a luminii. 

Mobila, de exemplu, pentru biroul principal, arata foarte elegant, insa un astfel de material este unul dintre cele mai scumpe.