DESPRE NOI

Activam in domeniul mobilei inca din anul 1991. Comercializam o gama larga de mobilier cu un design clasic si modern.Mobila din lemn masiv de diferite specii avand o paleta variata de culori s de o calitate superioara. Mobila capitol : dormitoare, sufragerii,holuri (colectii complete), bucatarii, grupuri de colt, mobila pentru birou, baruri, mese si scaune intra in armonie perfecta cu casa ta . De asemenea, va personaliza puternic spatiul afacerii tale indiferent daca este vorba de hotel, restaurant sau sala de conferinta, avand flexibilitatea de a ne adapta cerintelor clientilor (vezi www.capitol-hotel.ro).

img 8

Va invitam sa va convingeti de calitatea si eleganta mobilierului din showroom-urile noastre: Expo Confort Iasi si Galeriile Expo Mobila Iasi. Avem cele mai mari si mai dotate magazine de mobila din Iasi. Suprafata de expunere a mobilierului este de 5500 m2.

Avem mobila si piese de mobilier de lux, mobila de arta, mobila clasica, mobila moderna, mobila stil si cu design unic. Mobila Capitol va va surprinde placut si veti fi cu siguranta printre clientii nostri atunci cand veti vizita site-urile noastre www.mobilacapitol.ro si www.capitolmob.ro veti constata ca avem colectiile proprii de mobila unice, exclusive si originale. Suntem gata sa preluam comenzi atat in din tara, cat si din strainatate.

Gama noastra de clienti este variata, avand preturi avantajoase (de producator). Exportam aceste produse si pe pietele din afara tarii. Avem parteneri in 12 tari, vindem en-gros mobilier romanesc, cat si din import. Distribuim si in orasele mari din tara si cautam noi colaboratori (dealeri), avand oferte extrem de avantajoase.